Hoppa till innehåll

Jesus Till Barnen – Webbkurser

Tips från Susanne Olofsson, EFK:

”Jag vill slå ett slag för fyra digitala samlingar under mars-april. Det är ”Jesus till barnen-nätverket” som bjuder in. Mer info och länkar finns på hemsidan. Tipsa barnledare och föräldrar om att haka på… och är du pastor/församlingsledare, så är en av samlingarna direkt riktad till dig.
11 mars kl 20:00-21:15 för föräldrar – ”Det värdefullaste”
Det värdefullaste vi har är våra barn och dom behöver oss som föräldrar. Hur bygger vi en bra relation till våra barn? Hur hjälper vi våra barn till en egen relation med Jesus? Hur följer vi Jesus tillsammans som familj?
18 mars kl 20:00-21:15 för barnledare – ”Hur ska vi göra?”
Vi är barnledare i en märklig tid och ställs inför helt nya utmaningar. Hur kan vi hålla kontakten med barnen? Hur hittar vi nya sätt att ge Jesus till barnen? Hur kan vi som kyrka samarbeta med hemmen?
25 mars kl 20:00-21:15 för föräldrar – ”Gud i vardagen”
Tips och idéer på hur vi får med Gud i vardagen. Samtal runt köksbordet. Diskussioner på väg till träningen. Grubblerier och bön vid sängkanten. Heliga stunder i vardagen.
15 april kl 15:00-16:30 för pastorer/församlingsledare – ”Stäng bakdörren”
Vad kan vi som kyrka göra för att hjälpa unga människor till ett livslångt lärjungaskap, när vi ser att många försvinner ut genom bakdörren? Vi får bland annat höra från Anders Blåberg från Korskyrkan Uppsala som berättar om de erfarenheter som han och hans församling gjort.”