Hoppa till innehåll

EFK UNGS BIDRAGSSPÅR

Vi tar hand om bidragen så ni kan skapa glädje för barn och ungdomar

Om oss

EFK Ungs Bidragsspår är en barn- och ungdomsorganisation som vill ge resurser och möjligheter att utveckla och förbättra det lokala arbetet med och för barn och ungdomar.

Bidragsspåret samarbetar med EFK. Organisationen har funnits sedan 2008 och står på kristen grund. De verksamheter inom EFK som vill, har kapacitet, och är betjänta av att organisera sig i statsbidragsberättigade former har möjligheten att ansluta sig till EFK UNGs Bidragsspår. Detta ger resurser och möjligheter att utveckla och förbättra det lokala arbetet med och för barn och ungdomar. Vi är stolta över att EFK UNGs Bidragsspår är med och gör kvalitativa och välbesökta projekt och satsningar över hela Sverige.

HÄR FINNS VI MED

UNGDOMSFESTIVALEN KALEO

“En ungdomsfestival där vi får upptäcka & fördjupa kallelsen till ett liv med Jesus”
Genom:
– kreativitet & en bredd av uttryck
– vardagsnära bibelundervisning
– gemenskap & fest
– bön & tillbedjan
– tjänande & generositet.

BARNENS TORP

Vi vill att alla barn ska trivas på Torpkonferensen! Därför finns det också massor av härliga, spännande samlingar och aktiviteter hela veckan. Här får vi tillsammans dyka in i Bibelns berättelser och känna att vi är många som tror på Jesus och vill vara kompisar med honom.

Torp Tonår

Programmet är fullspäckat med förväntansfulla talare, lovsång, konserter, seminarium, lekar, häng, bibelstudium, sport, sena kvällar och go gemenskap! Vi vill bjuda in Gud att möta oss på olika sätt. Känn dig så varmt välkommen att vara med!